Cum sa descarci video sau muzica de pe youtube?

Publicat de Darius Duminica pe

Cum sa descarci video sau muzica de pe youtube?

Savefrom.net vine în ajutorul tuturor utilizatorilor ce doresc să descarce musică și video fără multe condiții sau bătai de cap. Acest Video Downloader este un descărcător gratuit muzică și/sau video. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți sau să înserați o adresă URL a dvs. Preferată; să selectați formatele preferate de descărcare. Cele mai comune formate audio sau video sunt acceptate de serviciul nostru. Dacă nu vă deranjați să specificați formatul media, serviciul nostru va alege un format de cea mai bună calitate pentru dvs. Serviciul nostru poate descărca fișiere audio sau video din mii de site-uri media. De asemenea, puteți accesa Savefrom.net de pe cele mai utilizate browsere, cum ar fi Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Dacă dispuneți de un Smartphone cu sistem de operare Android, e bine să știți că există o aplicație pentru descărcare pentru telefoane. Pentru a va convinge, va provocăm să faceți o primă încercare de a descărca muzica preferată cu ajutorul la Savefrom.net.

Pagina principala SaveFrom.net

Cum sa descarci video de pe youtube?

YouTube Video Downloader

Videoclipurile muzicale sunt cel mai vizionat conținut de pe YouTube.

De ce?

Este posibil să nu existe o formulă simplă pentru popularitatea acestui website. De fapt, se poate ca singura garanție reală a succesului să fie originalitatea. Neprevăzutul, umorul, de-a dreptul, afectarea emoțională – aceste elemente autentice sunt greu de a le stăpâni, iar falsurile sunt ușor de observat.

Spre deosebire de alți concurenți, Savefrom.net este o platformă online care oferă acces ușor la muzica și videoclipurile preferate de pe Youtube. Este gratuit de utilizat și oferă o experiență deosebită privind instrucțiunile de utilizare. Este exact ceea ce astăzi toți sunt în căutare: rapid, ușor și fără obligațiuni!

Fiind deja pe YouTube și găsind muzica sau video preferat, copiați adresa acestuia, apoi deschideți SaveFrom.net și introduceți aceastî adresa URL în câmpul corespunzător. Găsiți butonul „Download”, dar înainte de tasta, alegeți formatul dorit în care va fi decărcat fișierul. După ce ați ales, tastați butonul pentru descărcare fișierului. Mai simplu nici nu se putea, nu-I așa?

Cum descarci video de pe Facebook?

Facebook video download

Astăzi tot mai multi utilizatori ai internetului se înregistrează pe site-ul media pentru a petrece timpul or liber sau a conecta cu prietenii. Încă de la lansarea sa Facebook-ul și-a căpătat o popularitate indiscutabilă. Oportunitățile sau serviciile ce le oferă a facut că milioane de oameni să-și creeze un cont și să se bucure de mediul social în mod online. Utilizarea fregventă a Facebook-lui a dus la apariția anumitor dorințe din partea celor ce petrec o mare parte a timpului lor pe acest site. Una din aceste dorințe, este legată de descărcarea anumitor video pentru a putea să fie privite în mod offline.

Savefrom.net este soluția la această dorință. Tot ce trebuie să faceți e să copiați link-ul video de pe Facebook. După ce l-ați copiat, deschideți SaveFrom.net și atașați acest link în cîmpul corespunzător. În partea dreaptă veți vedea butonul „Download”. Înainte de a face clic pe el veți avea nevoie să alegeți formatul și calitatea fișierului video pe care doriți să îl descărcați. L-ați ales, acum cu ajutorul cursorului, faceți clic pe butonul Download. Asteptați cîteva clipe și video va fi salvat deja pe dispozitivul dvs.

Cum sa descarci video de pe Instagram?

Instagram video download

Instagram-ul nu are în vedere doar editarea, încărcarea, aprecierea videoclipurile, dar de asemenea am putea căuta modalități ușoare de la le descărca. Unii consideră că prin Instagram ar putea să ne conectăm cu prietenii noștri și să le arătăm ce facem. De aceea și dorim să păstrăm anumite amintiri pentru mai mult timp. Dar, deseori, mai ales atunci cînd nu o putem face direct începem să cautăm alternative.

Din cauza acestor căutări Savefrom.net oferă cea mai accesibilă soluție cu privire la descărcarea de muzică și/video de care utilizatorii să se bucure oricînd și oriunde. Iată cîțiva pași ce veți urma că să va bucurați de amintiri frumoase cu prietenii de pe Instagram. Deschideți broswerul dvs. Și accesați Savefrom.net, copiați URL dorit de pe Instagram și introduceți adresa URL a videoclipului de pe Instagram sau link-ul fotografiei. Trebuie să rețineți faptul că, dacă doriți un anumit format, trebuie să îl alegeți înainte de tasta pe butonul de descărcare. După ce îl alegeți, acum sunteți gata să descărcați.

Simplu, rapid și ușor!

Categorii: Util